среда, 27 ноября 2019 г.


Гордість школи-інтернату «Джерело»
У моєму словнику немає слова «неможливо»

Наполеон Бонапарт.
  
 Предметні олімпіади та конкурси — це особливе випробування, яке не просто тестує знання учнів, а й гартує їхню зібраність та самостійність. Але хіба в Запорізькій  школі-інтернаті «Джерело» це могло когось злякати? Аж ніяк!  

   Вихованці нашої школи систематично беруть участь у Всеукраїнських  предметних олімпіадах  та Міжнародних конкурсах з української мови імені Петра Яцика та Тараса Шевченка, де показують гідні результати. 
      

Литвиненко Анастасія та Табакова Мар’я – ось імена тих, хто приніс у фонд школи-інтернату «Джерело»  2019-2020 навчального року два призових місця.


   Для учениці 9-Б класу Анастасії Литвиненко, яка цьогоріч вдруге була делегована від «Джерела» на олімпіаду з біології і  здобула друге місце, участь у даному заході якраз і стала можливістю випробувати власні сили, перевірити себе щодо рівня оволодіння предметом. А от учениця 4-Б класу Табакова Мар’я  розпочала свою «переможну кар’єру» здобуттям третього місця на конкурсі імені Петра Яцика.    
   Маємо надію, що отриманий досвід, знання і перемоги  на міському  етапі предметних олімпіад та конкурсів обов’язково нададуть дітям впевненості, допоможуть з самовизначенням у майбутньому, адже вони уже демонструють свої обдарування, тому зможуть вибрати пріоритети, що ставлять перед собою у житті.
  Не можна, кажучи про досягнення учнів, не згадати про вчителів Супрун М.В. та Доценко П.А., адже саме завдяки їх невтомній праці  маємо такі результати.
   Тільки майстерність учителя, індивідуальний підхід може зацікавити дитину та привести її до результату.   
Автор статті Сапальова Н.Г. 
Рецензент Засоріна О.В.
рекомендовано на блог Департаменту

Комментариев нет:

Отправить комментарий

      Святкування 14 жовтня  в «Джерелі»   Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину. В.Симоненко         14 жов...