понедельник, 18 декабря 2017 г.


Сузіря обдарованості  

«В чарівній школі «Джерело»

     В нашому рідному "Джерелі" дуже багато талановитих, обдарованих, небайдужих до творчості особистостей. Мабуть, цей навчальний заклад має точно якусь магічну силу та надзвичайну ауру, які допомагають розкрити школярам свої потаємні здібності та таланти.
     Яскравим підтвердженням цього  стало свято віншування талановитих дітей КЗ «ЗСЗШІ «Джерело», які захищали честь школи на районному, обласному та всеукраїнському рівнях та педагогів, що неспокоєм душі, горінням серця  запалили бажання знань і таланту своїх учнів, яке  відбулося 18 грудня 2017.
   Це той момент, коли зерно ретельно організованої системної роботи з обдарованими дітьми, завдяки створеним у нашому закладі умовам для розвитку творчих, інтелектуальних здібностей, проросло щедрими плодами. Фейєрбах писав: «Де немає простору для прояву здібностей, там немає і здібностей». Такий простір для розвитку талантів, який дозволяє нам рухатися вперед, і вдалося створити в нашому «Джерелі»   адміністрації: директору закладу Нішенку О.В., завучам Крохмаль Н.Б., Конограй І.В., Коршуновій Н.І. та творчим педагогам.
    Серед великої кількості переможців олімпіад, конкурсів, фестивалів, які отримали нагороди уперше було нагороджено ученицю 4-Г класу Шевченко Марію, що виборола  право представляти школу-інтернат «Джерело»  на ІІІ етапі Міжнародного конкурсу юних мовознавців ім.П.Яцика.
    Крім відзнак і теплих вітань, юні вихованці закладу дивували присутніх своїми талантами.


Фотозвіт
Автор Сапальова Н.Г. (рекомендовано для блогів МО)
   

Автор Сапальова Н.Г. (рекомендовано для блогів МО)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

      Святкування 14 жовтня  в «Джерелі»   Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину. В.Симоненко         14 жов...