понедельник, 10 декабря 2018 г.

ВИХОВАНЦІ "ДЖЕРЕЛА" - АКТИВНІ УЧАСНИКИ ПІЗНАВАЛЬНО-РОЗВАЖАЛЬНОЇ СМАРТ-ВЕЧІРКИ

Незвичайний захід відбувся 5 грудня в Crowbar в рамках проекту «Життя без насильства», організованого БФ «Посмішка дитини», з метою профілактики насильства серед підлітків.

Учні 8-Б класу нашої школи також стали учасниками смарт-вечірки. Західзібрав майже дві сотні дітей від 13 до 16 років із запорізьких шкіл та інтернатів. Інноваційний формат смарт-вечірки об’єднав розваги зосвітою.
В першій частині заходу команди по черзі відвідували творчі та освітні «станції», де в живій інтерактивній формі розглядали проблеми насилля, толерантності, дискримінації, спілкування.
В другій частині вечірки гарний настрій підліткам  гарантували спілкування в неформальній, дружній атмосфері, нові знайомства, частування і запальні танці під сучасну музику.
 «Сподіваюсь, що всі учасники зрозуміли, що повага до інших і прийняття людей такими, які вони є – це найголовніше», - поділилась враженнями Долгая Карина.
«Мені дуже сподобалось, що були конкурси, дискотека, багато самколиків, емоції, усе те, що робить дитину щасливою», - додала Шелаєва Даша.
Бабенко Анна зазначила, що «якщо у тебе або знайомого проблеми, то треба не мовчати, а розповісти людині, якій довіряєш та звернутися за номером гарячої лінії 116-111».
«Гарно, що це була не просто лекція», - додав Долгий Ростислав.
По завершенню кожен учасник отримав у подарунок книгу Йоанни Ягелло «Зелені мартенси».
Вихованці інтернату дуже вдячні організаторам свята за можливість отримати багато корисної інформації, актуалізувати та закріпити власні знання, поспілкуватися з іншими підлітками та зарядитися позитивом.

Автор: соціальний педагог Куртяник А.І.

1 комментарий:

  1. Málagaon Casino No Deposit Bonus 2021 - Dr.MCD
    This 아산 출장안마 includes free spins, no deposit bonuses, no deposit 충주 출장안마 bonus codes, free spins, 인천광역 출장안마 win 서귀포 출장안마 real 거제 출장마사지 money, and so much more.

    ОтветитьУдалить

      Святкування 14 жовтня  в «Джерелі»   Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину. В.Симоненко         14 жов...