четверг, 27 сентября 2018 г.


Шановні колеги!
    В аспекті НУШ для ефективної роботи над створенням Програми "Сузір'я обдарованості" важлива ваша думка і співпраця. Ознайомтесь, будь ласка, з питаннями анкети і надішліть відповіді на мою пошту natalisapalywa@gmail.com 



    
Анкета для педагогів
1    1.   Які  методи або новітні технології Ви використовуєте в урочній або позаурочній діяльності з метою удосконалення пізнавальніх та творчих здібностей учнів?
2      2. Які компетентності Ви вважаєте найголовнішими у вихованні та навчанні дітей відповідно до сучасних вимог суспільства?
3     3. Які новітні технології  Ви плануєте впроваджувати у свою педагогічну діяльність?
4    4. Як Ви вважаєте, який стиль або особливості педагогічної взаємодії з обдарованою дитиною буде сприяти розкриттю та подальшому розвитку здібностей учнів?
5        5.  Назвіть  властивості педагога який би міг зацікавити сучасних здібних дітей та розкрити в них творчий потенціал?
6         6. Що пропонуєте для піднесення ефективності   роботи з обдарованими  учнями в школі?
7         7.  Запропонуйте питання для обговорення, що пов’язані з проблемною темою нашого закладу та роботою з обдарованими учнями.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

      Святкування 14 жовтня  в «Джерелі»   Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину. В.Симоненко         14 жов...