пятница, 13 мая 2016 г.

   Обласний "круглий стіл" "Хмарні сервіси у роботі філолога"

  12 травня 2016 року я зі своїми колегами, найкращими вчииелями Запорізького краю, завітали до Балабинського НВК "Престиж".

Причина наших відвідин - обласний "круглий стіл" та зустріч із майстром свого діла, учителем української мови та літератури, учителем-методистом Пересунько Тетяною Миколаївною.

                                                                                                                                                 
                                                                                           

Добродушні господарі прийняли нас з розкритими обіймами. Учні школи привітали нас запальними танцями та віртуозною грою на скрипці та бандурі.


                   

       Потім відбулося нагородження вчителів, які впроваджують у своїй роботі хмарні сервіси.       І ось нарешті ми у володіннях Тетяни Миколаївни.  Учителька дала майстер-клас з використання хмарних сервісів у роботі філолога.        Діти, цчні 5 класу, вправно показували своє вміння орієнтуватися у хмарках.

     

 По завершенні майстер-класу усім гостям випала нагода побути у ролі учнів.Урок був пізнавальний, цікавий, веселий, модерновий...       Дякую Корицькій Галині Романівні, яка організувала і повела у світ хмарних технологій учителів, небайдужих до майбутнього української освіти,  Тетяні Миколаївні за  класний "майстер-клас". Той, хто ще не працює в цьому середовищі, після побаченого, я впевнена, обов'язково долучиться.        Я ХОЧУ, ХОЧУ, ХОЧУ!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

      Святкування 14 жовтня  в «Джерелі»   Можна все на світі вибирати сину, вибрати не можна тільки Батьківщину. В.Симоненко         14 жов...